Real-Time GNSS toepassingen waarbij om cm of sub-meter nauwkeurigheden wordt gevraagd

LNR NET is een merk-onafhankelijk GNSS netwerk van 49, door het kadaster gecertificeerde, permanente GNSS referentiestations.
De GNSS stations staan gemiddeld niet verder uit elkaar dan 50 kilometer om een volledige bedekking van Nederland te verkrijgen.

 

Introductie

LNR Globalcom heeft in 2005 haar landelijk dekkende GNSS RTK netwerk gepresenteerd, dit GNSS netwerk draagt sinds november 2009 de naam LNR NET.

Sinds 2018 ondersteund ons netwerk ook het gebruik van Galileo en Beidoe, zodat ons netwerk zeer stabiel, nauwkeurig en volledig klaar voor de toekomst is. 

GNSS Referentie Stations

LNR NET bestaat momenteel uit 49, door het kadaster gecertificeerde, permanente GNSS referentiestations. De GNSS stations staan gemiddeld niet verder uit elkaar dan 50 kilometer. Alle GNSS stations zijn uitgerust met een GNSS ontvanger, welke naast de GPS signalen ook Glonass, Galileo en Beidou signalen ontvangen.

Lees verder

Opbouw LNR Net

Alle GNSS referentiestations zijn via internet verbonden met de centrale server. Hierdoor zijn alle ruwe waarnemingen van de GNSS referentiestations 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Deze ruwe waarnemingen worden als RINEX data opgeslagen en worden tevens gebruikt voor het verzenden van Real Time Kinematic (RTK) correctiedata aan de gebruiker in het veld.

Lees verder

Meld u aan voor de LNR Net netwerkstatus mail

Als u op de hoogte wilt worden gehouden van de status van ons netwerk en een bericht wilt ontvangen als er bijvoorbeeld een storing is, meld u dan aan.

* verplicht veld

 

 

Voor elke GNSS toepassing het juiste abonnement. Tot op de centimeter of submeter nauwkeurig. Per jaar, per maand of per dag

U kunt bij ons kiezen uit 3 soorten abonnementen.

We hebben zelfs al een abonnement vanaf € 300. Speciaal voor die GIS toepassingen waar een nauwkeurigheid van minder dan 50 cm voldoende is.
Als het echt tot op de centimeter nauwkeurig moet zijn,  kunt u kiezen uit twee abonnementen. LNR Net Machinebesuring en LNR Net Unlimited.
Ons LNR Net Machinebesturing abonnement is speciaal voor nauwkeurige machinebesturings toepassingen.
Met ons LNR Net Unlimited abonnement kunt u alle metingen, met elk instrument, van elk merk, super nauwkeurig uitvoeren.

 

LNR Net

GIS

Machinebesturing

Unlimited

Omschrijving

Multi satelliet systeem,
dGPS correctie
Voor mobiel gebruik

Multi satelliet syteem,
RTK correctie
Voor stationair gebruik

Multi satelliet syteem,
RTK correctie
Voor mobiel gebruik

Nauwkeurigheid

 30-50 cm  1 cm  1 cm

Prijs per jaar

 € 300

 € 750

 € 1500

Prijs per maand*

 € 40

 € 100

 € 200

Prijs per dag**

 € 10

 € 25

 € 50

 

* u betaalt alleen voor de maand waarin er gebruik is gemaakt van het netwerk. maandelijks opzegbaar
** u betaalt alleen voor de dagen waarop er gebruik is gemaakt van het netwerk, dagelijks opzegbaar

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Profiteer van het voordeel van rechtstreeks contact of online toegang tot onze support professionals

Samen met u kunnen wij bepalen welk abonnement het beste aan uw eisen voldoet. Vragen over het gebruik, de configuratie of algemeen advies kunnen direct worden beantwoord.

 
sub header service

 

Neem vrijblijvend contact op

Ons support team kan tijdens kantooruren bereikt worden op tel: 070-413 4000

E-mail support:

U kunt ons ook mailen

 
Omhoog