BLK 3D laser scanners

 

3D-realiteit vastleggen met een druk op de knop.

De BLK2GO is draagbaar, draadloos en lichtgewicht, ontworpen voor snelle reality capture onderweg, waar u ook maar naartoe gaat

LGS BLK2GO Hero 2480x750

De BLK2GO handheld laserscanner scant ruimtes in 3D terwijl u beweegt. Het legt in realtime beelden en dimensionaal nauwkeurige puntenwolken vast en gebruikt SLAM-technologie om uw traject door een ruimte vast te leggen. Scan to go Digital reality-opname van de ruimte om je heen gebeurt in realtime terwijl je er doorheen beweegt

 

 

De Leica BLK3D - Realtime 3D-metingen in een foto.

Maak een foto. Meet alles.

De BLK3D legt foto's vast en plaatst nauwkeurige metingen binnen handbereik.

De Leica BLK3D is een real-time 3D-meetoplossing. Door meetsensoren, software en randapparatuur voor het bewerken van randgegevens te combineren, maakt de Leica BLK3D in-picture metingen met professionele nauwkeurigheid in realtime mogelijk. Elke gemaakte foto is een volledig en nauwkeurig 3D-meetbestand.

 

De cutting edge computing-mogelijkheden elimineren de behoefte aan netwerkverbindingen en cloudservices, zodat professionals sneller beslissingen kunnen nemen binnen hun dagelijkse workflows - of het nu gaat om het meten van ontoegankelijke locaties, het maken van plattegronden, het schatten van gebouwinstallaties, het documenteren van de voortgang van de bouwlocatie of het creëren van meetbare, as-built documentatie.

 

 

Eenvoudig in gebruik met slechts één druk op de knop, de Leica BLK360 is de kleinste en lichtste in zijn soort.

De Leica BLK360 vangt de wereld om je heen met een full-color panoramische beelden overlay op een puntenwolk van hoge nauwkeurigheid. De one-button Leica BLK360 is niet alleen de kleinste en lichtste in zijn soort, maar biedt ook een eenvoudige user experience. Iedereen die met een iPad kan werken kan nu de wereld om zich heen vastleggen in een hoge resolutie 3D-scan in combinatie met hoge resolutie panoramafoto's.

Ontdek de Leica BLK360

  • U kunt hoge, standaard en snelle resoluties scannen
  • Weegt 1 kg / maat 165 mm hoog x 100 mm diameter
  • Minder dan 3 minuten voor volledige scan (in standaardresolutie) en 150 MP bolvormige beeldvorming
  • 360.000 laserscan pts / se
  • HDR en thermische beeldvorming

Omhoog